beats by dre cheap

Sanel Jahić nadomak Wigana

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i još uvijek član grčkog Arisa, Sanel Jahić, uskoro bi kako stvari stoje mogao promjeniti sredinu. Kako saznajemo, Jahić je najbliži prelasku u engleski Wigan a ovu informaciju nam je potvrdio upravo naš reprezentativac.


- Klub me želi prodati da bi zaradio na meni. Čelnici Wigana su me gledali u pripremnim utakmicama protiv Livorna i Siene te su bili zadovoljni.Razgovarali smo o mogućem transferu, za sada nije ništa konkretno dogovoreno ali bi ubrzo moglo doći do realizacije tog transfera. Da je tako, pokazuje i činjenica da sam želio promjeniti stan, tj. kupiti novi a onda mi je sportski direktor kluba rekao da sačekam jer je vrlo moguće da uskoro napustim Aris i pređem upravo u Wigan. Šta će od svega biti vidjet ćemo, ako ne pređem u Wigan klub će mi ponuditi novi ugovor a ja ću odlučiti da li da ga produžim ili ne, rekao je Jahić za Sportin.ba.


Već sutra u Sarajevu


- Sada mislim na reprezentaciju Bosne i Hercegovine, sutra dolazim u Sarajevo. Radujem se svakom okupljanju i nadam se da ćemo u srijedu pobjediti Iran što bi bila dobra uvertira za nastavak kvalifikacija koje nas očekuju, kazao je Jahić.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
10/08/2009 07:38