beats by dre cheap

Nordhorn brani trofej

Utakmicom između Sloge i skopskog Vardara danas će od 17.30 časova u Doboju početi takmičenje na 41. međunarodnom rukometnom TV turniru šampiona. Prije toga, u 17 časova na rasporedu je svečano otvaranje. Domaćin turnira, Sloga, osim Vardara u grupi će se još sastati sa prošlogodišnjim pobjednikom, Nordhornom iz Njemačke, te švajcarskim Vaker Tunom. Trener Dobojlija, Zoran Dokić, kaže da će mu biti najvažnije zalaganje igrača, s obzirom na to da su nedavno počeli pripreme i da se tek uigravaju.

 

- Plasman nam nije važan koliko igra. Sigurno je velika čast igrati s mnogo jačim ekipama i naši rukometaši ovu priliku mogu da iskoriste da nešto nauče - istakao je Dokić.

 

Potpredsjednik Organizacionog odbora turnira, Mladen Kršić, pozvao je Dobojlije da dođu na teren Stadiona sportskih igara i pokažu dobrodošlicu gostima.

 

- Naši sugrađani znaju kako da ugoste ekipe iz cijele Evrope i vjerujem da ćemo se i ove godine pokazati u najboljem svjetlu - rekao je Kršić.

 

U drugoj grupi dobojskog turnira igraće sarajevskla Bosna, Budućnost, grčki PAOK i francuski Kretej. Prošlogodišnji pobjednik, Nordhorn, i ove godine važi za najvećeg favorita, ali organizatori očekuju da i druge ekipe pokažu pravi kvalitet i zanimljive utakmice. Turnir će trajati do 15. avgusta, kada će biti odigrane sve utakmice za plasman. Finale je na rasporedu od 20.45 časova. Sudije na 41. TV turniru šampiona biće arbitri iz Srbije i BiH. Nagradni fond turnira ostao je isti, pa će pobjednik dobiti 13.000 evra, a finalista sedam hiljada. Osvajaču trećeg mjesta pripašće pet hiljada evra.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
11/08/2009 06:56