beats by dre cheap

Široki Eronet započeo pripreme

Aktualni košarkaški prvaci Bosne i Hercegovine, ekipa Širokog Eroneta jučer je u dvorani na Pecari započela pripreme okupljanjem. Pod palicom trenera Hrvoje Vlašića, te pomoćnika Ivana Velića i Mate Brekala ekipa Širokog se okupila u dvorani na Pecari te dogovorila plan priprema. Uprava je uspjela zadržati dosta igrača iz prošlogodišnje pobjedničke momčadi, a nedostaju Ivo Josipović, Ozren Mišić, Charles Thomas, te Goran Vrbanc. Uz igrače koji su tu od prošle sezone priključit će se par omladinaca, te još koje pojačanje.

 

Široki Eronet se ponovno vraća u NLB ligu u kojoj od njezinog osnutka nisu nastupali samo prošle sezone. Cijele pripreme momčad će odraditi u Širokom, a zatim ih očekuje nastup na nekoliko turnira i prve provjere. Prvi turnir održat će se u Širokom Brijegu 4. i 5. rujna gdje će se nova momčad predstaviti navijačima.Zatim slijedi turneja u Kini od 10. do 20. rujna, Cedevitin turnir 24. i 25.rujna te na kraju turnir u Herceg Novom pred početak sezone.


- Cijele pripreme ćemo odraditi u Širokom Brijegu, imamo sve potrebne uvjete da se pripremimo za vrlo zahtjevnu sezonu, rekao je Vlašić.


Chester Mason je jedini igrač koji neće biti od početka priprema, naime on je dobio slobodno i priključit će se momčadi 1. rujna.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
11/08/2009 15:02