beats by dre cheap

Ivan Opačak : Bio je neponovljiv osjećaj ponovo zaigrati u Zenici

Novi član zagrebačke Cedevite, Zeničanin Ivan Opačak u subotu je, nakon punih pet godina, zaigrao pred publikom u rodnom gradu. Nastup protiv Belgijanaca, kako sam priznaje, bio je izrazito nabijen emocijama, naravno onim pozitivnim.


- Bio je neponovljiv osjećaj ponovo, nakon toliko vremena, zaigrati pred svojim ljudima. Arena je fenomenalna, a i atmosfera na tribinama je, iako dvorana nije bila puna, bila fantastična. Navijači su nas nosili do pobjede, a nadam se da smo ih zadovoljili angažmanom. Možda naša igra i nije bila najbolja, ali je najvažnije da smo pobijedili, pogotovo zato što se Belgija predstavila u odličnom svjetlu - kaže Opačak.


Što se tiče naredne utakmice, uzvrata za dva dana protiv Portugala, 29-godišnji krilni igrač (201 centimetar) ističe da naša pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.


- Portugal jeste opasan protivnik, ali smo ga dobili u prvom meču i pokazali da možemo igrati protiv njega. Uostalom, mi smo ovog puta i u ulozi velikog favorita. Vjerujem da ćemo, uz podršku navijača, ponovo iskoristiti svoju prednost u visini i limitirati njihove opasne šutere iz daljine - kaže Opačak.


Nismo, valjda, toliki baksuzi?


Opačak je prokomentirao i vijest da je svinjska gripa stigla u portugalski tabor.


- Pa nismo, valjda, toliki baksuzi da nam donesu svinjsku gripu. Ipak, igrali su u Belgiji, znači da neko vodi računa o tome - kaže Opačak.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
13/08/2009 09:47