beats by dre cheap

Ekipa po Karalićevoj mjeri

Trener Igokee Partizana, Drago Karalić, prozivku ekipe obaviće 1. septembra, kada će i zvanično početi pripreme. Za sada se na spisku tima iz Aleksandrovca nalazi 11 košarkaša, a Karalić ističe da spisak nije zaključen.

 

- Još nismo završili selekciju, a to ćemo obaviti u roku desetak dana, odnosno do početka priprema. Za sada je u planu još jedan igrač, ali možda i dva - kaže Karalić.

 

Do sada je ugovor potpisao Bojan Đurica, koji je produžio saradnju, potom dva mlada igrača aleksandrovačkog kluba, Nenad Jovičić i Vedran Vučenović, a od novajlija angažovani su Milan Janjušević, Filip Goranović, Stefan Fekete, Novak Popović, Miloš Komatina, Vladimir Zujović, Dušan Trajković i Marko Đurković.

 

Trener Karalić kaže da je to tim kakav je i želio, pošto je on i uradio selekciju.

 

- Tako smo se opredijelili za nešto mlađu selekciju, da se napravi mlad tim, ali koji može da iznese teret i ima potreban voljni momenat, da žele da se dokazuju - ističe Karalić, koji odranije poznaje većinu igrača.

 

- Sa nekima sam radio, sa nekima nisam, ali ih uglavnom sve poznajem. Ambicije su određene i mislim da ćemo, kao i uvijek, ići u vrh i pokušati da se što bolje pokažemo u doigravanju - kaže Karalić.

 

On ističe da prati i kako se drugi timovi pripremaju.

 

- Pratim, ali vidim da je teška situacija, niko se puno ne priprema. Malo Zrinjski, Čapljina, Mladost i Sloboda, a ostali slabo. Teška je situacija svugdje, mada mislim da će sada svi početi da rade - ocjenjuje trener Igokee Partizana.

 

Karalić dodaje da će pripreme biti obavljene u Aleksandrovcu.

 

- Usput ćemo planirati neke utakmice, možda dva-tri puta odemo u Srbiju da odigramo neke provjere. Ali, o tome ćemo kasnije, kada dođe vrijeme za utakmice. Vjerovatno ćemo i ovdje imati neke provjere - zaključio je Drago Karalić.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
20/08/2009 08:17