beats by dre cheap

FK Laktaši : Načelnik obećao pomoć

Milovan Topolović, načelnik opštine, prisustvovao je proširenoj sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Laktaši i tom prilikom obećao da će maksimalno pomoći ovom sportskom kolektivu. Ova vijest najviše će obradovati same fudbalere, ali i sve one čije srce kuca za premijerligaša BiH iz Laktaša.

 

- Mi smo i do sada imali razumijevanje načelnika Milovana Topolovića, koji je bio više nego korektan. On nam je obećao nesebičnu podršku kada je u pitanju završetak radova na svečanoj loži, ali je naglasio da će nam pomoći i na rješavanju finansijske konstrukcije kako bi klub mogao nesmetano da funkicioniše - izjavio je Žarko Vujmilović, predsjednik Upravnog odbora premijerligaša Laktaša.

 

Osim načelnika opštine, na ovom sastanku pojavila su se i šestorica novih privrednika koji su izrazili spremnost da finansijski pomogu Fudbalskom klubu Laktaši. Takođe, prisutan je bio i Rodoljub Petković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske.

 

- U najskorije vrijeme biće održan novi sastanak i to kod načelnika, Milovana Topolovića. Na tom skupu biće prisutni privrednici s našeg područja koji žele da stanu uz naš sportski kolektiv - dodao je Vujmilović.

 

Uskoro će biti održana Skupština Fudbalskog kluba Laktaši na kojoj će biti imenovani i novi ljudu u ovo tijelo, ali i u Upravni odbor. Kako smo saznali, povratak je najavio i Mićo Ugrenović, dugogodišnji predsjednik premijerligaša.

 

- Sada sam još veći optimista i ubijeđen sam da dolaze vedriji dani za FK Laktaši. I do sada činili smo napore kako bismo igračima obezbijedili neophodne uslove i to ćemo činiti i u vremenu koje dolazi - naglasio je Žarko Vujmilović.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
26/08/2009 07:36