beats by dre cheap

Potpisao Buljugija

Rukometni klub Sloga angažovao je još jedno pojačanje, Bakira Buljugiju, reprezentativca BiH koji igra na poziciji lijevog krila i koji je prošle sezone nosio dres sarajevske Bosne. Trener Dobojlija, Zoran Dokić, kaže da se radi o kvalitetnom igraču.

 

- Uz ostale igrače, Sloga će stepenicu po stepenicu napredovati. Pojačanja dovodimo iz želje za ostvarenjem što boljih rezultata i iz razloga što neki igrači, kako kvalitetom igranja, tako i ponašanjem u kolektivu nisu zadovoljili naše zahtjeve - rekao je Dokić.

 

On je dodao da se u dosadašnjem dijelu priprema uglavnom radilo na fizičkoj pripremi.

 

- Pravi kvalitet pokazaće se u narednim pripremnim utakmicama - rekao je Dokić i istakao da će prvenstvo biti jako.

 

- Pored sarajevske Bosne i banjolučkog Borca, koji su u sadašnjem trenutku, kako zbog organizacije kluba, tako i po igračkom kadru, potencijalni favoriti za vrh tabele, mislim da su i ostale ekipe dobro pripremljenje i da će svi ravnopravno ući u prvenstvo i da neće biti autsajdera niti ekipa koje napuštaju takmičenje u toku sezone - mišljenja je Dokić.

 

Bakir Buljugija je prije dvije godine trebalo da pristupi Slogi, ali je angažman prolongiran zbog njegovog tadašnjeg ugovora sa Slobodom iz Tuzle. Za Slogu je nastupao kao pozajmljen igrač kada su Dobojlije igrale u evro-kupovima.

 

- Došao sam da pobjeđujemo. U Doboju se osjećam kao kod kuće, a odličan prijem saigrača na prvom treningu razlog je više da dam od sebe maksimum u predstojećim izazovima - rekao je Buljugija.

 

Ranije su redove Sloge pojačali, Adnan Šabanović (Bosna S), Alen Bjelobrković (Konjuh), Slaven Maksimović (Kotor Varoš), Danko Panić, Bojan Stojanović (obojica iz Čelika), Ivan Distol (Radnički), Đorđe Pajić (Metaloplastika), Vladimir Antonović (Vranje), Nikola Đurović (Futog) i Nikola Dokić (BMC Alser Puerto Gagunto, Španija).

 

Rukometaši Sloge sutra će u kontrolnom meču ugostiti šabačku Metaloplastiku od 19.30 časova.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
26/08/2009 07:37