beats by dre cheap

Nemanja Bilbija briljirao i protiv Širokog Brijega

Biser banjolučkog fudbala, mladi Nemanja Bilbija nastavlja sa sjajnim partijama. Napadač "crveno-plavih" bio je na visini zadatka i u derbi meču protiv Širokog Brijega, na kojem je nastavio svoju golgetersku seriju.

 

- Utisci poslije utakmice sa Širokim još uvijek nisu splasnuli. Dva puta smo gubili, propustili mnogo odličnih prilika, ali smo na kraju ipak stigli do trijumfa. Ovakve pobjede zaista su slatke, ali do njih nije nimalo lako doći - rekao je Bilbija.

 

Sudija Semir Kaplan iz Stoca nije svirao dva očigledna penala upravo nad ovim vanserijskim talentom.

- Nije moje da komentarišem odluke sudija. Meni je drago što smo mi pokazali da smo ekipa koja ne odustaje ni jednog trenutka i da samo razmišljamo kako da dođemo do trijumfa. Takav pristup imamo na svakoj utakmici, a zasluge za sve ostvareno do sada pripadaju cijelom kolektivu - dodao je Bilbija.

 

Sljedeći rival Banjolučana je Zvijezda iz Gradačca.

 

- Bez obzira na to ko nam je protivnik, mi idemo da se nadigravamo. Vjerujem da možemo ostvariti povoljan rezultat i u Gradačcu, pogotovo što se radi o ekipi koja ima sličan stil igre - naglasio je Bilbija.

Njegove dobre partije nisu ostale nezapažene ni od velikog broja fudbalskih menadžera. Međutim, to njega ne opterećuje.       

 

- Kada sam na terenu, razmišljam samo o tome kako da dođemo do pobjede. Meni je u ovom trenutku najvažnije da Borac ostvaruje trijumfe i tako će biti dok god budem nosio dres ovog kluba - istakao je Bilbija. 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
26/08/2009 08:07