beats by dre cheap

Dudo se nada prolazu u grupnu fazu

Proteklo kolo Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine prošlo je bez nastupa Sarajeva, čiji su se fudbaleri odmarali i pripremali za predstojeću utakmicu sa Clujem. Susret 4. kola Premijer fudbalske lige sa Olimpikom je odgođen, te se bordo momčad mogla na miru pripremati za revanš susret sa Clujem u Rumuniji u četvrtak.

 

- S obzirom na to kako smo igrali, možemo biti sasvim zadovoljni nakon prvih 90 minuta. Sve i da smo pobijedili ne bi bilo nezasluženo, ali dobro i ovako imamo nade za prolazak dalje. Cluj je pokazao, pogotovo u prvih 20 minuta susreta na Koševu, da se rai o veoma kvalitetnoj ekipi, ali ne i nepobjedivoj", kazao je vezista Sarajeva Edin Dudo, koji je silom prilika zaigrao na mjestu stopera u prvom susretu.


- Nije nimalo nemoguće da se plasiramo u grupnu fazu takmičenja. Ako smo mogli iz takmičenja izbaciti Spartak iz Trnave i Helsingborg, zašto ne bismo mogli proći i Cluj", dodao je Dudo.


U revanšu će trener Mehmed Janjoš imati na raspolaganju Ajdina Maksumića, koji je odradio suspenziju i koji će zauzeti svoje mjesto na stoperskoj poziciji. Ekipa Sarajeva putuje sutra u Rumuniju čarter-letom u 10:30 sati.BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
26/08/2009 08:09