Šćepanović najavljuje pobjedu Slavije

Fudbaleri Slavije u derbiju 5. kola Premijer lige BiH ukrstiće koplja sa Željezničarom. Prema riječima Vučine Šćepanovića biće to utakmica za gledaoce u kojoj očekuje pobjedu svog tima.

 

"Očekujemo tri boda i pomak ka gornjem dijelu tebele čime bi se priključili ekipama koje su na startu sezone najavile borbu za jedno mjesto koje vodi u Evropu. Neće biti lako, ali smo jako motivisani, pogotovo što je ovo tek druga utakmica koju ove sezone igramo na domaćem terenu", rekao je Šćepanović.


Vezista Slavije je istakao da je zadovoljan dosadašnjim učinkom u bh. eliti.


"Sve je išlo po planu, osim utakmice u Travniku. Neočekivano smo izgubili bodove, ali smo se već u Širokom ispravili i pokazali da je to bio samo loš dan. Da ćemo i ove godine juriti vrh tabele pokazali smo i u Mostaru gdje smo uzeli bod aktuelnom šampionu. Zato moramo ostaviti srce na terenu i u derbiju sa Željezničarom. Uz borbenu igru i podršku s tribina,  možemo ostvariti svoj cilj", kaže Šćepanović.


Za njega je najprijatnije iznenađenje, na otvararanju sezone, ekipa Veleža koja se prošle sezone grčevito borila za opstanak.


"Iznanađenje je svakako Velež, dok je Borac i prije početka novog šampionata najavio pohod na titulu. Prvenstvo je dugo i biće svega do kraja", smatra Šćepanović.

bhsport
Informisite se o BH sportu

Komentariši